23.04.2019

📣 Me datë 23.04.2019, zhvilluam një takim njohes dhe prezantues me Komisionerin për Mbrojtjen nga Diskriminimi (KMD) Qëllimi i takimit ishte:📍ℹ️ ℹ️ ✅ Njohja me zyren...

Te fundit