DONATORET

0
2351
Donatorët dhe kontaktet përkatëse Fondacioni ABC, Mbështetja Suedeze për Policinë e Shtetit   MADA (Agjencia për Mbështetjen e Zonave MaloreWorld Vision  Fondacioni për Shoqëri te hapur (SOROS)Bordi Çështjeve të Mira, (Lotaria Kombëtare – Ministra e Financave, Këshilli Qarkut ShkodërANTTARCBashkimi Evropian ne Shqiperi  

MULTIMEDIA JANE NE YOUTUBE NE LINKUN:

https://www.youtube.com/channel/UCwS0jVl2rGWqIWLGz5T8eSQ

MULTIMEDIA JANE NE FACEBOOK NE LINKUN:

https://www.facebook.com/qendrakeshillimit.sherbimevepsikologjike

DHE NE INSTAGRAM NE EMRIN:  QENDRA E KESHILLIMIT DHE SHERBIMEVE PSIKOLOGJIKE

JEMI DHE NE GOOGLE MAPS ME EMRIN: QENDRA E KESHILLIMIT DHE SHERBIMEVE PSIKOLOGJIKE

SHARE
Previous article23.04.2019
Next articlePjese nga dita e jone

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here