Me datë 18.05.2019 u realizua me suksese trajnimi me temën: “Autizmi nën vellon misterioze”.

0
3011


Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin: prindër, psikolog, mësues, student etj.

Qëllimi i këtij trajnimi ishte njohja me çrregullimin e spektrit autik si në aspektin teorik sipas DSM V dhe sipas 10 shenjave dalluese të tyre por dhe njohja në aspektin praktik me anë të videove të realizuara nga fëmijë me çrregullim të spektrit autik. Trajnimi u mbyll me realizimin e mjeteve didaktike nga vetë pjesëmarrësit që mund të punojnë me këto fëmijë.

Në fund të gjithë u pajisën me çertifikatë pjesmarrje nga Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike.

SHARE
Previous articlePjese nga dita e jone
Next articleRRETH NESH

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here