Perfunduam me sukses lenden e praktikes me studentat e psikologjise te atashuar prane QKSHP-se.

0
3007

Ishin 6 muaj plote angazhime e momente reale pune. Urojme ti kemi sherbyer secilit student praktikat, konkretisht me punen me femijet AK.

Faleminderit secilit pedagog te praktikes dhe Fakultetin e Shkencave te Edukimit per bashkepunimin.

Qershor, 2019

SHARE
Previous articlePROJEKTET

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here